Informatii la: 0768.858.860 | 0735.480.333
contact@adicom.ro

Cosul dvs. este gol

Categorii
Informatii
Plata cu card
  1. 10. POLITICA DE RETURNARE

  2. 10.1. Produsele achizitionate prin contract la distanta se pot returna conform O.G. 34/2014. 

    Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care vor cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de transport a produselor.
    10.2. 
   Vom fi raspunzatori pentru orice deficiente ale produsului, daca din orice motiv produsul nu este primit in stare perfecta sau nu corespunde descrierii. Ne contactati telefonic sau pe email pentru a returna articolul iar noi va vom trimite altul in cea mai scurta perioada de timp, fara nici un cost suplimentar.
   10.3. 
   Produsele se pot returna numai impreuna cu factura si toate accesoriile si consumabilele si in aceeasi stare in care au fost receptionate
   10.4. Nu vom suporta taxele de transport in cazul in care doriti sa schimbati produsul cu alt model, pe motiv ca v-ati razgandit in privinta modelului ales sau doriti returnarea produsului si restituirea banilor. Restituirea banilor se face in baza unui cont bancar , iar taxa de transport privind returnarea produsului precum si taxa de returnare a banilor va fi suportata de dumneavoastra.

  3. 10.5. SC ADY COMPLEX ELECTRONIC SRL va inapoia contravaloare produselor returnate in cel mult 14 zile de la   data denuntarii in scris a contractului.

  4. 10.6 Sunati la noi sau ne trimiteti un e-mail cu mentiunea ca aveti un colet de returnat

  5. 10.7 In procesul de retur, clientul poate folosi orice serviciu de expeditie. ( Exclus Posta )

  6. 10.8.  Nu ridicam coletele Ramburs 

  7. 10.9 Returul banilor se face doar in cont bancar sau cash ( Exclus Posta )


spacer
Aveti intrebari?
Suntem aici
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Website detinut de ADY COMPLEX ELECTRONIC S.R.L., CIF: 40576704, Reg.Com: J40/1412/2019

adicom.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.