Informatii la: 0768.858.860 | 0735.480.333
contact@adicom.ro

Cosul dvs. este gol

Categorii
Informatii
  1. 1.Plasarea produselor in cos:
    
   Plasati produsul/produsele in cosul de cumparaturi, apasand pe butonul albastru "COMANDA".
    
   Pentru a schimba cantitatea produselor puteti completa alta cantitate si apoi sa apasati  "Actualizare cos".
    
   Daca doriti sa continuati cumparaturile, apasati "CONTINUA CUMPARATURILE" iar pentru a plasa comanda apasati "Urmatorul pas".
    
   Cumparaturile vor sta in cosul dumnevoastra timp de 7 zile.
    
    
   2. Autentificare / Creare cont. 
    
   Pentru a putea plasa comanda este necesar sa va autentificati cu adresa de email si parola.
    -In cazul in care  nu detineti un cont in magazinul nostru, puteti sa-l inregistrati completand datele solicitate. 
   1. Daca doriti sa faceti comanda instant, pe pagina produsului pe care doriti sa il cumparati aveti comanda instant. Unde trebuie sa introduceti doar adresa de mail si telefonul!De asemenea puteti face si comenzi telefonice la numerele de pe prima pagina ( dreapta sus)

    
   3. Finalizare comanda:

   Acesta este ultimul pas, dupa finalizarea acestuia comanda va fi preluata de un responsabil al magazinului.
    
   Va recomandam sa verificati componenta comenzii cat si pretul. Puteti alege o adresa alternativa de livrare cat si modalitatea de plata.
    
   In zona mentiuni speciale puteti completa toate datele pe care operatorul comenzii trebuie sa le cunoasca pentru a va servi.
    
   Dupa finalizarea comenzii veti primi un email automat care atesta inregistrarea acesteia.

  2. 5. COMANDA

   

  5.1. Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.

   

  5.2. Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

   

  5.3. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.


 1. 5.4. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului si doar in cazul in care comanda nu a fost expediata, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

 2. 5.5 Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute.

spacer
Aveti intrebari?
Suntem aici
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Website detinut de ADY COMPLEX ELECTRONIC S.R.L., CIF: 40576704, Reg.Com: J40/1412/2019

adicom.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.