Informatii la: 0768.858.860 | 0735.480.333
contact@adicom.ro

Cosul dvs. este gol

Categorii
Informatii
   1. 7. FACTURARE – PLATA 

    

   7.1. Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.adicom.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

   7.2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

    

   7.3. Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri si/sau Servicii vandute de adicom

    

  1.  

   7.4. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

   7.5 In cazul in care preturile sau alte detali referitoare la produse au fost afisate gresit , ne alocam dreptul de a ANULA comenzile ce contin aceste produse si de a anunta clietii, in cel mai scurt timp de eroarea aparuta .
   7.6 Exista posibilitatea ca unele preturi sau caracteristici sa fie eronate.

    

  2. 7.7 Pentru produsele aduse pe comanda exista posibilitatea ca preturile sa nu fie actualizate si ne asumam acest drept.


  3. 8. LIVRAREA BUNURILOR

8.1 Vanzatorul se obliga sa livreze bunurile in sistem de curierat catre Cumparator.
  1. 8.2 Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

   8.3. Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor numai pe teritoriul Romaniei.

spacer
Aveti intrebari?
Suntem aici
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Website detinut de ADY COMPLEX ELECTRONIC S.R.L., CIF: 40576704, Reg.Com: J40/1412/2019

adicom.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.