Informatii la: 0768.858.860 | 0735.480.333
contact@adicom.ro

Cosul dvs. este gol

Categorii
Informatii
Plata cu card

»  Piese Hote

Solutie Curatare Inox , Aluminiu , Otel Inoxidabil

Cod produs: 00004357

 

 

Transport 22 lei

 

Pret: 90.00 Lei

Comanda acest produs

Comanda instant - Solutie Curatare Inox , Aluminiu , Otel Inoxidabil

Nume si prenume Telefon

Solutie Curatare Inox , Aluminiu , Otel Inoxidabil

H130935 / Q235940
Cantitate : 500 ML

  • Curăță și menține fără urme într-un singur pas
  • Cea mai mare protecție materială

Suprafețele din oțel inoxidabil au devenit indispensabile în bucătăriile moderne și în zonele de locuit, iar aspectul lor industrial le oferă acel ceva sigur. Adesea, totuși, amprentele enervante , murdăria de uleiuri și grăsimi, dungi sau dungi perturbă aspectul frumos și de înaltă calitate. Suprafețele lucioase din oțel inoxidabil necesită mai multă întreținere. Utilizarea unor agenți de curățare nepotrivite poate duce rapid la pete obositoare sau zgârieturi.

Rețeta profesională cu randament ridicat de restaurant este potrivit pentru curățarea și îngrijirea de oțel inoxidabil, crom și aluminiu în interior și în exterior. Componentele de protecție de înaltă calitate formează un film de îngrijire lucios care respinge apa, varul și grăsimile și reduce activ murdăria, praful și amprentele digitale. Utilizarea regulată face curățarea mult mai ușoară și asigură păstrarea optimă a valorii. Apar zonele tratate.

Domenii de aplicare:

Suprafete lucioase din otel inoxidabil lustruit si mat, precum B. Hote de extracție, chiuvete, fitinguri, frigidere, cuptoare, aburi, cuptoare cu microunde și multe altele. Poate fi folosită și pe placarea din aluminiu, sticlă și plastic. De asemenea, ideal pentru utilizare în exterior.

Cerere:

Îndepărtați în prealabil murdăria încăpățânată, de exemplu incrustările de grăsime. Pulverizați produsul de la o distanță de aproximativ 20 cm și ștergeți-l cu o cârpă uscată și curată. Frecați ușor suprafețele lucioase. Folosiți numai cârpe moi, fără zgârieturi.

Detergent de îngrijire din oțel inoxidabil 500 ml

Ingrediente conform EG 648/2004 VO Detergenți: <5% surfactanți neionici, <5% surfactanți anionici, parfumuri.

P102 A nu se lăsa la îndemâna copiilor.


Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Aveti intrebari?
Suntem aici
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Website detinut de ADY COMPLEX ELECTRONIC S.R.L., CIF: 40576704, Reg.Com: J40/1412/2019

adicom.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.